ONTHAAL

Elk bezoek aan je kapper begint met een enthousiast en vriendelijk onthaal. De moderne en toch warme inrichting van het salon, geven jullie de kans om op een rustige manier te genieten van uw kappersbezoek. Eventjes ontspannen met een lekker tasje koffie of een frisdrank, hoort eveneens bij onze service.

PRODUCTEN

Bij ons kan je terecht voor het volledige GOLD-gamma. Shampoos en andere producten van zeer hoge kwaliteit en met een sobere en zeer stijlvolle uitstraling. Ook verdelen wij het volledige Tecna-gamma. Deze vegan producten zijn gespecialiseerd in specifieke hoofdhuidproblemen met verbazende resultaten na enkele toepassingen. Het gamma van Lavish Care is een leuke lijn met specifieke gels en waxen, alsook douchegel en parfum voor onze mannen in het salon.

ADVIES

Wat is de mode? Is er iets nieuws? Wat zijn de kleuren voor de winter of zomer? Steeds terugkerende vragen in elk salon. Er bestaat geen kapsel of kleur dat voor iedere klant goed is. Daarom is het belangrijk met de klant vooraf te bespreken welke snit of kleur al dan niet bij zijn of haar persoonlijkheid past. Het is dus een van onze prioriteiten het nodige advies te geven zodat de klant de zaak buitengaat met het kapsel dat op zijn of haar lijf geschreven is. De klanten zijn tenslotte het uithangbord van het kapsalon.